Donation

Man kan støtte Hospice Sydvestjylland med donationer. Det giver mulighed for at skabe hyggelig atmosfære for patienter og pårørende.
 
Gaver til Hospice Sydvestjylland
Gaver til Hospice Sydvestjylland kan gives via støtteforeningen, og kan indbetales til bankkonto reg.nr. 2540 kontonummer 628 658 6005.
Hvis man ønsker fradrag for gaven, skal man huske at skrive sit navn og cpr. nummer, så vi har mulighed for at indberette til SKAT.
 
Gaver til Hospice Sydvestjylland i stedet for blomster ved begravelsen
Flere afdøde og pårørende har i dødsannoncen anmodet om, at der i stedet for blomster ved begravelsen, doneres et beløb til Støtteforeningen for Hospice Sydvestjylland.
Det er vi meget glade for, da det hjælper os til at kunne støtte Hospice Sydvestjylland med det vigtige arbejde, så andre også kan få hjælp i den sidste tid.
Indbetaling i forbindelse med begravelsen skal ske til støtteforeningens bankkonto: reg. nr. 9874 - konto nr. 000 468 7353 - mærket afdødes navn.
 
For at støtteforeningen kan se, hvem der skal kontaktes efterfølgende, bedes der sendes en mail med kontakt oplysninger til støtteforeningens kasserer på mail@hospicesydvest-venner.dk 

Ca. 14 dage efter begravelsen eller når indbetalingerne stopper, vil der blive fremsendt en udskrift til de pårørende med de indbetalinger, der har været, så de vil kunne se, hvem der har støttet.  Kontakt evt. støtteforeningens kasserer på telefon 75123711.

http://www.hospicesydvest-venner.dk/page1315.aspx